Öngösterim Görseli

Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuruları Başladı!! Son Başvuru Tarihi: 13/09/2021

Yabancı Uyruklu Öğrenci Alımı

Yabancı Uyruklu Öğrenci Alım Koşulları, Bölümler, Kontenjanlar, Eğitim-Öğretim Ücretleri, Sınavlar için lütfen tıklayınız.

Online Başvuru yapmak için lütfen tıklayınız. (Başvuru formu online olarak doldurulmaktadır. Başvuru için gerekli belgeler taranarak başvuru sistemine yüklenmelidir.)

Not: Başvuru esnasında gerekli belgeler ile birlikte 250 USD başvuru ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu başvuru belgeleri ile birlikte sisteme yüklenmelidir. Tüm başvuru belgeleriniz taranmış halde sisteme yüklenebilmektedir.

Başvuru ücretinin yatırılacağı IBAN Numarasına buraya tıklayarak ulaşıbilirsiniz: Uluslararası Öğrenci Kabul Koşulları

Son Başvuru Tarihi: 13.09.2021

Admission of International Students

Please click here for Admission of International Students: Conditions, Departments, Quotas, Tuition Fees, Exams, Required  Documents, etc.

Please click here for online application: Online Application

Notice: Along with the necessary documents, the bank receipt showing that 250 USD (the application fee) has been paid to the University should be uploaded to the system together with the application documents. Scanned format of the required documents can be uploaded.

Please click here for IBAN Number (for application fee): Admission of International Students

Deadline for application: 13.09.2021