28.02.2019

Havacılığın Geleceğinde Beyin Fırtınası (Arama Konferansı)

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölümü’nün düzenlediği ve iki gün  süren 4. Uluslararası  Havacılık İşletmeciliği Konferansına yönelik “Arama Konferansı”  Ankara’da gerçekleşti.

“Havacılığın Geleceği” , “İdeal Havacılık İşletmeleri Özellikleri” gibi başlıklarla birlikte tüm konuların tam bir beyin fırtınası şeklinde  gerçekleştiği Arama Konferansına ;Türk Hava Kurumu Üniversitesi Öğretim Üyeleri,DHMİ,SHGM,TÜBİTAK, ODTÜ,TÜRK HAVA KURUMU,THK Teknik,Talpa,Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sun Express , Pegasus, Savunma Sanayi Başkanlığı,TAI,Roketsan,TAV, UNESCO, Aselsan, SAHA, İstanbul ve TRT gibi kuruluşlar  katıldı.

Geleceğe dair her türlü fikirlerin tartışılarak doğru yolun tespit edilmeye çalışıldığı bir konferans gerçekleştirildi.