22.05.2019

“2019 Avrupa Gününde Erasmus Tecrübeni ve Hikayeni Paylaş” Günü gerçekleşti..

Erasmus+ Programı kapsamında,

2019 yılı Avrupa Günü kapsamında, Dışişleri Bakan Yardımcısı Sayın Büyükelçi Faruk KAYMAKCI’nın ev sahipliğinde, AB Başkanlığı ve üniversitelerin değerli işbirliği ile 15 Mayıs 2019 tarihinde “2019 Avrupa Gününde Erasmus Tecrübeni ve Hikayeni Paylaş / Share Your Erasmus+ Experience And Story on Europe Day-2019” temasıyla Erasmus öğrencileri ile bir iftar buluşması yapılmıştır.

“2019 Avrupa Gününde Erasmus Tecrübeni ve Hikayeni Paylaş” programı kapsamında yapılan program THK Üniversitesi’ nden Dr. Öğr. Üyesi Haydar ATEŞ ve İşletme Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü 2018-2019 Güz Dönemi Erasmus  öğrencimiz Salem Mohamed Salem ELMNEFI ve Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü 2017/2018 Bahar Dönemi Erasmus Öğrencimiz Fatih Kutay AKPINAR   katılım sağlamış ve öğrencimiz  Salem Mohamed Salem ELMNEFI Erasmus tecrübelerini ve kazanımlarını paylaşımlarına yönelik konuşma yapmıştır.