06.10.2020

01/09/2020-05/10/2020 tarihli Erasmus İlanları Başvuru Sonuçları

Katılımcı seçimleri Türkiye Ulusal Ajansı Yükseköğretim Koordinatörlüğü (TUA) tarafından yayınlanan “Yükseköğretim Kurumları için ilgili 2019 ve 2020 Sözleşme Dönemi El Kitabı” nda ve Rektörlükçe kayıt altına alınmış başvuru ilanı metninde yayınlanan değerlendirme kriterlerinde belirtildiği şekilde bölüm bazlı puan sıralaması yapılarak değerlendirilmiştir.

Toplamda 13 öğrenci 2020/2021 bahar dönemi 2019-1-TR01-KA103-062649 nolu Erasmus+ projesi öğrenim hareketliliği için hibeli aday öğrenci olarak seçilmiştir.

Toplamda 2 öğrenci 2019-1-TR01-KA103-062649 nolu Erasmus+ projesi staj hareketliliği için hibeli aday öğrenci olarak seçilmiştir. Staj hareketliliği aday öğrencilerinin en geç 21/10/2020 tarihine kadar kabul mektuplarını Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir; aksi halde “eksik belge teslimi” gerekçesiyle eleneceklerdir.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi tarafından aday olarak seçilmiş olmanız kesin olarak Erasmus+ Değişim Programı’ndan yararlanacağınız anlamına gelmez. Karşı üniversitenin THKÜ tarafından seçilmiş öğrencileri reddetme hakkı vardır. Gideceğiniz ülkenin vizesini alamama, yabancı dil yeterliliği, kontenjan vb. sebeplerden de karşı kurumun adayı reddetme hakkı vardır.

01/09/2020 tarihli ilanlara yapılan başvuru sonuçları:

Öğrenim hareketliliği sonuçlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız. Sonuçlar bölüm bazlıdır.

Staj hareketliliği sonuçlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız. Sonuçlar bölüm bazlıdır.

Hibeli asil aday olarak seçilen kazananlar genel listesi için tıklayınız.

Elenenler ve Gerekçeleri için tıklayınız.

Personel hareketliliği için ilgili birime herhangi bir başvuru yapılmamıştır.

Bu başvuruların değerlendirilmesi ve nihai karar verme aşamasında, değerlendirmeyi yapan personel (Erasmus Komisyonu üyeleri) ile başvuru sahipleri arasında değerlendirmeyi yapan personelin tarafsızlığını etkileyebilecek herhangi bir kişisel ilişki bulunmamakta olup, karar eşitlik, tarafsızlık ve şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde verilmiştir.

Saygılarımızla.

Erasmus Koordinatörlüğü/ THKÜ