Genel Duyurular
06.04.2021

15/02/2021- 02/04/2021 tarihli Erasmus Hareketlilik İlanları Sonuçları

 

15/02/2021- 02/04/2021 tarihli Erasmus Hareketlilik İlanları Sonuçları

Bu başvuruların değerlendirilmesi ve nihai karar verme aşamasında, değerlendirmeyi yapan personel (Erasmus Komisyonu üyeleri) ile başvuru sahipleri arasında değerlendirmeyi yapan personelin tarafsızlığını etkileyebilecek herhangi bir kişisel ilişki bulunmamakta olup, karar eşitlik, tarafsızlık ve şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde verilmiştir.

Staj hareketliliği aday öğrencilerinden 2 aday ise ilan metninde belirtildiği üzere en geç 16/04/2021 tarihine kadar kabul mektuplarını Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmeleri şartıyla asil hibeli listeye eklenecek; aksi halde “eksik belge teslimi” gerekçesiyle otomatik olarak eleneceklerdir.

06.01.2020-28.02.2020 tarihli personel hareketliliği ilanında asil olarak seçilen tüm personelin 15.08.2021 tarihine kadar yeni tarihli kabul mektuplarını Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde, yedek listedeki personel asil listeye taşınarak değerlendirilecek ve hibe kontrolü amacıyla belgesini ofisimize önce getirenden başlanarak değerlendirme yapılacak ve/veya yeni ilan açılacaktır.

Önemli Not: Asil ve yedek listede ismi görünen öğrenciler ile Erasmus Koordinatörlüğü ilerleyen süreçte iletişime geçecektir ve süreç hakkında bilgilendirme toplantı tarihini web sitesinde ilan edecektir. Lütfen web sitesini takip ediniz.

Saygılarımızla.

 

Personel Hareketliliği Hibeli Asil Liste sonuçları için lütfen tıklayınız.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Hibeli Asil Liste için lütfen tıklayınız.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Hibesiz Asil Liste için lütfen tıklayınız.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yedek Liste için lütfen tıklayınız.

Öğrenci Staj Hareketliliği Hibeli Asil Liste için lütfen tıklayınız.

Elenenler ve Gerekçeleri için lütfen tıklayınız.