20.04.2021

FERAGAT HAFTASI SONRASI GÜNCELLENEN ERASMUS HAREKETLILIK SONUÇLARI

15/02/2021- 02/04/2021 tarihli Erasmus Hareketlilik ilanlarının sonuçkları 06.04.2021 tarihinde ilan edilmiştir. Başvuru Takvimine göre 16/04/2021 tarihine kadar feragat hakkı olan öğrencilerden gelen dilekçe ve talepler doğrultusunda liste aşağıdaki haliyele güncellenmiştir. 4 (3 hibeli 1 Hibesiz) öğrenci Öğrenim Hareketliliği hakkından feragat etmiş, Kabul Mektubunu 16/04/2021 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne sunamayan 2 öğrenci Staj Hareketliliğinden elenmiştir. Öğrenim Hareketliliği kapsamında 5 öğrenci öncelikle bölüm bazlı yedekler dikkate alınarak ve sonrasında genel başarı düzeylerinden başlanarak yedek listeden asil listeye hibeli olarak eklenmiştir.

Bu başvuruların değerlendirilmesi ve nihai karar verme aşamasında, değerlendirmeyi yapan personel (Erasmus Komisyonu üyeleri) ile başvuru sahipleri arasında değerlendirmeyi yapan personelin tarafsızlığını etkileyebilecek herhangi bir kişisel ilişki bulunmamakta olup, karar eşitlik, tarafsızlık ve şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde verilmiştir.

FERAGAT HAFTASI SONRASI GÜNCELLENEN SONUÇ LİSTESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. (ÖĞRENCİ VE PERSONEL HAREKETLİLİKLERİ ASİL VE YEDEK LİSTE)