09.06.2021

Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuruları Başladı!! Son Başvuru Tarihi: 13/09/2021

Yabancı Uyruklu Öğrenci Alımı

Yabancı Uyruklu Öğrenci Alım Koşulları, Bölümler, Kontenjanlar, Eğitim-Öğretim Ücretleri, Sınavlar için lütfen tıklayınız.

Online Başvuru yapmak için lütfen tıklayınız. (Başvuru formu online olarak doldurulmaktadır. Başvuru için gerekli belgeler taranarak başvuru sistemine yüklenmelidir.)

Önemli Not: Kabul alan yabancı uyruklu öğrencilerimize eğitim-öğretim ücreti üzerinden %25 indirim uygulanacaktır. ( Pilotaj uçuş eğitimi ücretine indirim uygulanmaz.)

Son Başvuru Tarihi: 13.09.2021

Admission of International Students

Please click here for Admission of International Students: Conditions, Departments, Quotas, Tuition Fees, Exams, Required  Documents, etc.

Please click here for online application: Online Application

Important Notice: There will be a 25% discount on tuition fees for International Students at the University of TAA (excluding Flight Training Fee.)

Deadline for application: 13.09.2021