05.01.2022

Erasmus Öğrenim Hareketliliği ve Staj Hareketliliği İlanı

Erasmus Öğrenim Hareketliliği ilan metnine ulaşmak için lütfen tıklayınız. Başvuru koşulları, başvuru belgeleri, değerlendirme kriterleri, kontenjanlar, hibeler, genel hükümler ve özel koşullar vb. tüm detaylar ilan metninde mevcuttur.

Erasmus Staj Hareketliliği ilan metnine ulaşmak için lütfen tıklayınız. Başvuru koşulları, başvuru belgeleri, değerlendirme kriterleri, kontenjanlar, hibeler, genel hükümler ve özel koşullar vb. tüm detaylar ilan metninde mevcuttur.

Erasmus İngilizce Yeterlilik Sınavı-17/02/2022

Sınav Başvuru Yeri: THKÜ Türkkuşu Kampüsü Dış İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğü

Sınav Son Başvuru Tarihi ve Saati: 16/02/ 2022 saat 12.00

Sınav Yeri: THKÜ Akköprü Kampüsü- Yabancı Diller Bölümü

Sınav Tarihi: 17/02/2022

Sınav Saati: 10.00

Önemli Not 1: Sınav Başvuru Formunu Dış İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğüne zamanında teslim etmeyenler sınava kesinlikle alınmazlar. Sınava girişte öğrenci kimlik kartınızı mutlaka yanınızda bulundurunuz. Erasmus İngilizce Yeterlilik Sınavı okuma, dilbilgisi, dinleme vb. bölümlerden oluşacak ve TOEFL ITP düzeyinde yapılacaktır.

Önemli Not 2: 17/02/2022 tarihinde THK Üniversitesi Akköprü Yerleşkesi Yabancı Diller Kampüsünde gerçekleşecek THKÜ Erasmus İngilizce Yeterlilik Sınavına girecekler için sınav sonuç belgesi teslimi gerekmemektedir. Sınav sonuçları YDB Başkanlığınca Erasmus Koordinatörlüğüne iletilmektedir. THKÜ Erasmus İngilizce yeterlilik Sınavına girmeyip, Uluslararası geçerli Yabancı dil sonuç belgesi olanlar, sonuç belgelerini teslim etmekle yükümlüdür.

Önemli Not 3: Tüm belge ve bilgiler eksiksiz olarak hazırlanmalı, ilgili birime (Dış İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğüne) ulaştırılmalıdır. Eksik belge ve bilgilerle yapılan başvurular geçerli sayılmayacaktır. Yukarıda belirtilen başvuru evraklarını ilan başvuru sürecinde Dış İlişkiler Ofisine eksiksiz teslim eden katılımcının başvurusu tamamlanmış olur. Başvuru takviminde belirtilen tarihlere göre https://erasmus.thk.edu.tr  web sitesinde sonuçlar açıklanır.

Önemli Not 4: Hazırlık atlamak için yapılmış İngilizce Sınav sonucunuz bu ilana başvuru için kullanılmaz.

Saygılarımızla,

Erasmus Koordinatörlüğü