Genel Duyurular
05.10.2023

ERASMUSDAYS ETKİNLİĞİNE DAVETLİSİNİZ! Erasmus değişim programları hakkında bilgi almak istiyorsan sen de etkinliğimize katılabilirsin. Etkinlik detaylarını aşağıda bulabilirsin!

Avrupa Birliği’nin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki Birlik Programı olan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Erasmus+ Programının tanınırlığını ve desteklenen projelerin görünürlüğünü artırmak, Programdan henüz yararlanmamış kişileri Erasmus+ Programından yararlanmaya teşvik etmek, proje sahibi kurumların projelerini yaygınlaştırmalarına destek olmak amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla her yıl Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinlikleri düzenlenmektedir. #ErasmusDays bu yıl 9- 14 Ekim 2023 tarihlerinde, dünya çapındaki farklı ülkelerde gerçekleştirilecek etkinliklerle kutlanacaktır.   

Bu kapsamda Türk Hava Kurumu Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi 11.10.2023 tarihinde 11:00-16:00 saatleri arasında Erasmusdays etkinliği düzenleyecektir. Aramıza yeni katılan Uluslararası öğrencilerimize yapılacak oryantasyon sonrasında tüm öğrencilerimizle birlikte müzik, oyun, yarışma vb. aktiviteler eşliğinde gerçekleştirilecek olan ‘Erasmusdays’ etkinliğinin Apron’da yapılması planlanmaktadır. Etkinliğimize okul kulüpleri de davet edilmiş olup etkinlikte aktif bir şekilde yer almak isteyen kulüpler stant açacaktır. Etkinlik süresince öğrencilerimizin bir araya gelerek Erasmus+ değişim programından detaylı bir şekilde bilgi alması sağlanacaktır.

11:00-12:00 YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERE ORYANTASYON (konferans salonu)

13:00-16:00 ERASMUSDAYS KUTLAMALARI (APRON)

 

Türk Hava Kurumu Üniversitesi

Dış İlişkiler Ofisi

Erasmus+ Koordinatörlüğü