25.10.2023

ERASMUSA BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN VE PERSONELİMİZİN DİKKATİNE!

BİLGİLENDİRME İLAN METİNLERİ ERASMUS+ 2023 PROGRAM REHBERİ VE ERASMUS+ 2023 UYGULAMA EL KİTABI’NDA YER ALAN USUL VE ESASLARA GÖRE HAZIRLANMIŞTIR. DUYURULARDA KISMEN/TAMAMEN YER ALMAYAN BİLGİ VE HÜKÜMLER NOKTASINDA ERASMUS+ 2023 PROGRAM REHBERİ, ERASMUS+ 2023 UYGULAMA EL KİTABI VE ULUSAL AJANS UZMAN GÖRÜŞÜ BAĞLAYICIDIR.

2023 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Yükseköğretim Kurumları için El Kitabına ulaşmak için tıklayınız.

Daha önce ilan metinlerinde de belirtildiği gibi Sonuçlara İtiraz ve Hibesiz Başvurular (Mail üzerinden yapılacaktır) 25-30 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimizin ilanları tekrar dikkatlice okumaları ve ilanlarda belirtilen Başvuru Takvimini inceleyerek hareket etmeleri gerekmektedir.