22.09.2023

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ve Staj Hareketliliği Başvuru Duyurusu

Erasmus + Programı,  2023-1-TR01-KA131-HED-000119001 numaralı proje kapsamında 2023-2024 Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları başlamıştır. Başvuru takvimi, başvuru süreci, ilgili kural ve koşullar başvuru ilanımızda detaylı olarak verilmiştir. Başvurunuzun sorunsuz gerçekleşmesi ve değerlendirilmesi için öncelikle bu başvuru ilanını okumanız ve bu doğrultuda başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. Başvuru sürecinizde sizlere kolaylık ve başarı diliyoruz.

Öğrenim İlan Metni için tıklayınız

Staj İlan Metni için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız

***Hareketlilik başvurusu için istenilen İngilizce yeterlilik için okulumuz tarafından uygulanacak sınava başvuru yapmak için aşağıdaki linkten sınav başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Geçmiş yıllarda uygulanan Erasmus sınav sonuç belgesi geçerli olmayacaktır.

İngilizce sınav başvuru formu için tıklayınız.

Başvuru sürecinizde sizlere kolaylık ve başarı diliyoruz.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi

Dış İlişkiler Ofisi